Winkelmandje

winterpack, uzzewuzze, roelofarendsveen

Blond Box

In deze Uzzewuzze Blond Box vind je onze heerlijke blond-bieren. Ontdek de unieke Golden Rhino Blond, Blomzoetje en Pannekoek.

Blomzoetje
Het allereerste Uzzewuzze bier met de Veense bijnaam ‘Blomzoetje’ is een fruitig en kruidig blond bier met een hint van citrus en anijs.

Golden Rhino Blond
In opdracht van Golden Rhino hebben wij een bijzonder blond bier gebrouwen. 100% van de opbrengst zal helpen om waardevolle fondsen te genereren voor de Shared Universe Foundation en de voortzetting en ondersteuning van de inspanningen voor natuurbehoud mogelijk te maken, zoals het beschermen van de neushoorn.

Het is een verfrissend, soepel en rijk gearomatiseerd bier gemaakt met de baobab-boomvrucht. In het glas heeft het bier een mooie gouden, heldere kleur met romige textuur. De aroma van verse hop, samen met de smaak van fruitige citrustonen van de baobab-boomvrucht, zorgen ervoor dat dit bier ideaal is voor mooie zomerdagen.

Pannekoek
Pannekoek is een eigenzinnige Tripel met een licht zoetje. Door een rijke mout en tarwe stort krijgt dit bier zijn volle karakter. Om het bier nog Veenser te maken hebben wij onze eigen gekweekte hop toegevoegd.